Paaseieren zoektocht


Kom 2e Paasdag paaseieren zoeken in Domburg, en win één van de 300 prijzen

DOMBURG, 20080229 -- Op 2e Paasdag, maandag 24 maart zijn alle kinderen onder de 12 jaar weer uitgenodigd om onder begeleiding van de muziekband paaseieren te gaan zoeken in de duinen rondom de watertoren vlakbij vakantiepark Hof Domburg.

Het is inmiddels een goede traditie van Roompot vakantiepark Hof Domburg (www.roompotparken.nl/parken/hofdomburg/) om elk jaar op 2e Paasdag deze Paaseieren-zoektocht te houden en met veel succes. Dit jaar is het al de 15e keer dat dit fantastische spektakel plaatsvindt. Vele kinderen gaan jaarlijks op zoek naar de verstopte gouden eieren en kunnen daarmee vele prijzen winnen. Er zijn dit jaar weer meer eieren verstopt, wel 2000 en het is daarmee veruit de grootste paaseierenzoektocht van Zeeland.

Het verzamelpunt is het Centrumplein van vakantiepark (Buiten)Hof Domburg, Schelpweg 7 in Domburg. De zoektocht begint om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. Aangezien de speurtocht niet alleen op het vakantiepark zelf plaats vindt maar ook daarbuiten, dient er wel begeleiding bij de deelnemende kinderen onder de 8 jaar aanwezig te zijn.
Deelname is geheel gratis.





Ingezonden persbericht