Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Bibliotheek Lombardijen gesloten van 25 maart t/m 13 april

Vanaf 14 april bent u welkom in de tijdelijke bibliotheek aan de Guido Gezelleweg 26.

Bibliotheek Lombardijen verhuist tijdelijk naar een nieuw onderkomen. Daarom is de bibliotheek van 25 maart tot en met 13 april gesloten. Vanaf maandag 14 april bent u van harte welkom in de nieuwe, tijdelijke, bibliotheek aan de Guido Gezelleweg 26 aan de rand van het Spinozapark.

Wat verandert er?
Op de nieuwe locatie is alles gelijkvloers, dus voor iedereen toegankelijk. Verder worden er nieuwe leenautomaten geplaatst. Met deze nieuwe automaten kunnen klanten met hun lenerspas zelf materialen lenen en inleveren. Wanneer je bijvoorbeeld een boek op de leenautomaat legt, registreert de automaat dat boek direct op de lenerspas. En bij het inleveren haalt de automaat het betreffende boek weer van de leners pas af. De medewerkers van Bibliotheek Lombardijen staan vanaf 14 april klaar om de klanten te helpen bij het gebruik van de nieuwe automaten.

Langere uitleentermijn
Voor materialen die vanaf begin maart in bibliotheek Lombardijen worden geleend geldt een langere uitleentermijn. Deze hoeft u pas in te leveren in de week van 14 april in de nieuwe tijdelijke huisvesting aan de Guido Gezelleweg.