Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (13-08)

25 maart 2008

College 2007

Openbare activiteiten van het college van B&W van 24 t/m 30 maart 2008

26-03: Wethouder Mijnans start Buurtpreventie in De Hoek 27-03: Wethouder `t Hart ontvangt eerste exemplaar magazine `A la carte'
27-03: Wethouder Hamerslag opent regiokantoor MEE Zuidholland-Zuid 27-03: Wethouder Mijnans vertelt over Schoon-Schip-Trein bij kindervoorstelling

Wethouder Mijnans start Buurtpreventie in De Hoek Wethouder Jan Willem Mijnans start woensdag 26 maart om 19.00 uur het project Buurtpreventie in De Hoek. Bij de kruising van de Duikershoek en de Vereijleweg onthult wethouder Mijnans een bord met daarop de tekst `Attentie Buurtpreventie'.

Wethouder `t Hart ontvangt eerste exemplaar magazine `A la carte' Wethouder Gert-Jan `t Hart geeft donderdag 27 maart om 16.00 uur een speech bij de uitreiking van het eerste exemplaar van het magazine `A la carte' in Hotel de Beer aan de Europaweg 210 in Rotterdam-Europoort. Rond 16.50 uur ontvangt hij het eerste exemplaar van het magazine met regionale informatie voor de actieve ondernemer en manager uit de regio. Vervolgens is er een netwerkborrel.

Wethouder Hamerslag opent regiokantoor MEE Zuidholland-Zuid Wethouder Hanneke Hamerslag opent donderdag 27 maart om 15.30 uur het regiokantoor van MEE Zuidholland-Zuid aan de Hoogwerfsingel 2. Tussen de gemeente Spijkenisse en MEE is al een jarenlange samenwerking in het loket, 't Spil en nu op het Zorgplein. MEE Zuid-Holland Zuid heeft 1200 cliënten in Spijkenisse. MEE is er voor iedereen met een beperking. MEE adviseert, ondersteunt en wijst de weg.

Wethouder Mijnans vertelt over Schoon-Schip-Trein bij kindervoorstelling
Wethouder Jan Willem Mijnans vertelt donderdag 27 maart om 10.00 uur over de Schoon- Schip-Trein bij een kindervoorstelling `Wat een rotzooi' in het speellokaal van c.b.s. de Marimba aan de Lindenstraat 6.
De Schoon-Schip-Trein rijdt deze week in de Gildenwijk. De meeste kinderen uit deze wijk zitten op een van de drie scholen in Groenewoud. De voorstelling met het thema `zwerfafval' wordt gespeeld door het duo Peter en de Vliegmachien voor de leerlingen uit groep 3 van de scholen De Piramide, de MGR. Bekkerschool en De Marimba.