Gemeente Enkhuizen

Nieuw toeristisch magazine voor Enkhuizen

We schrijven donderdag 20 maart, Enkhuizen. Om 11 uur vindt in de Raadszaal van het stadhuis de overhandiging plaats van het eerste exemplaar van het nieuwe toeristisch magazine voor Enkhuizen: 'EnkhuizenBoeit'. Uitgever Danny van Soelen reikt uit, burgemeester Jan Baas ontvangt. Beiden terecht trots, evenals alle aanwezige deelnemende TPE-leden. Want het magazine straalt pure toeristische aantrekkingskracht uit!

Gezien de enorme vrachtwagen met magazines zal het met de papierkwaliteit in ieder geval wel goed zitten, begon vice-voorziter van het TPE Jan Moojen zijn inleidende woordje. Hij verwees naar de vele pallets drukwerk die zijn uitgeladen bij het kleine VVV-kantoortje in Enkhuizen. Maar dat was slechts een tijdelijk luxeprobleem: de verspreiding ging dezelfde dag nog van start.

Unieke samenwerking
In zijn enthousiasme over het tastbare resultaat van de unieke samenwerking, kon Moojen het niet laten vast vooruit te denken. EnkhuizenBoeit bevat alles voor de toerist; dit móet gewoon een succes worden. We gaan er dan ook alles aan doen om dit concept op langere termijn verder te perfectioneren. Dan is het woord aan Danny van Soelen, als samenwerkende uitgever de uitvoerende partij. Ik heb geen speech, dus laten we meteen maar overgaan tot de overhandiging. Vervolgens lijkt het me leuk als we hier alle lovende kritieken met elkaar gaan delen, zegt Van Soelen met een lach. De reactie van Baas sluit hier naadloos op aan. Kort blikt hij terug op het proces, van de eerste initiatieven tot dit voorlopige eindresultaat. Iedereen is het erover eens dat toeristisch Enkhuizen fantastisch voor de dag komt met dit blad. Alles zit erin, het ziet er top uit en de titel is een schot in de roos: het raakt, iedereen snapt het én iedereen erkent het! Tenslotte kun je niet iets verkopen dat niet waar is.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl