Persberichten Eemland noord, 10.30 uur.

Utrecht, 25-03-2008

Ongeval

SOEST- Op maandagavond heeft er aan de Dalweg een ongeval plaatsgevonden, waarbij een betrokkene te veel gedronken had.

Een 53-jarige man uit Soest reed in zijn auto uit de richting van de Koningsweg en wilde rechtaf de Nieuweweg inslaan. Een 22-jarige vrouw uit Soest reed op het verkeersplein uit de richting van de Beukenlaan en wilde rechtdoor richting de Nieuweweg. De man heeft de vrouw hierbij over het hoofd gezien met een aanrijding als gevolg. Agenten hadden het vermoeden dat de man te veel gedronken had, waarop een blaastest is afgenomen en bleek dat hij te veel gedronken had. De ademanalyse op het bureau wees 825 ug/l uit. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Te veel alcohol

SOEST- In de nacht van maandag op dinsdag is een man aan de Birkstraat aangehouden die te veel gedronken had.

Omstreeks 00.30 uur werd de 58-jarige man uit Amersfoort aangehouden en een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. De ademanalyse op het bureau wees 300 ug/l uit. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt en hem is een rijverbod van twee uur opgelegd.

Snorfietser onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- De politie heeft een snorfietser aangehouden die te veel gedronken had.

Surveillerende agenten zagen de 22-jarige snorfietser uit Bunschoten omstreeks 00.50 uur rijden waarop ze hem aanhielden en een blaastest afnamen. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. De ademanalyse op het bureau wees 455 ug/l uit. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.