Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Edenaar vermist

Publicatiedatum: 25-3-2008 13:26:39

AMERONGEN/EDE (regio) - De politieregio Utrecht doet onderzoek naar de vermissing van de 78-jarige Willem Tijsseling uit Ede (Gld). De man verliet het afgelopen paasweekeinde in conferentiecentrum Bettanië te Amerongen, waar hij vakantie vierde, en keerde niet terug. Familieleden hebben aangifte gedaan omdat zij zich zorgen maken om de man.

Willem Tijsseling is maandagmorgen 24 maart omstreeks 07.15 uur vermoedelijk in verwarde toestand vertrokken en niet meer teruggekeerd. De politie heeft in de omgeving al een zoektocht uitgevoerd, maar die is tot op heden zonder resultaat gebleven.

Signalement
Het signalement van Willem Tijsseling luidt: 78-jarige blanke man van ongeveer 1.65 meter lang, tenger postuur, grijs/wit haar (kalende) en was ten tijde van het vertrek gekleed in een donkerbruine lange regenjas en bruine (gleuf)hoed.

N.B. Er is een digitale foto beschikbaar!

Personen die de man onlang hebben gezien of weten waar hij verblijft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug, via tel: 0900-8844, maar u kunt ook met uw plaatselijke politie bellen.

voor nadere informatie:
Mieke Kort
Mediavoorlichting Politie Utrecht
030 65 77 111

en

centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---