Gemeente Noordwijkerhout

25/3/2008 - Gebruik van het gemeentelogo door derden

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout heeft op 11 maart 2008 regels voor het gebruik van het gemeentelogo door derden vastgesteld.

Regels

1. Noordwijkerhoutse bedrijven/instellingen/verenigingen die het logo van de gemeente willen gebruiken op hun briefpapier dienen boven het gemeentelogo te vermelden ´Gevestigd in de´.
2. Wanneer Noordwijkerhoutse bedrijven/instellingen/verenigingen het gemeentelogo willen gebruiken op folders, vouchers, websites, gidsen, souvenirs, vlaggen, wandelroutes, en dergelijke, dan mogen zij het woord ´Gemeente´ niet gebruiken. In dat geval kan volstaan worden met ´Noordwijkerhout´ met eronder de 3 tulpen en Hart van de Bollenstreek.

3. Het logo moet uitgevoerd te worden overeenkomstig de gemeentelijke huisstijl. De letters van ´Gemeente Noordwijkerhout´ dienen uitgevoerd te worden in zwart, wit of donkerblauw, lettertype Arial (bold, italic). Alleen de G en de N worden voorzien van hoofdletters. ´Hart van de Bollenstreek´ dient uitgevoerd te worden in donkerblauw, zwart of wit. De drie tulpen in rood, wit, blauw, waarbij zichtbaar is, dat de ontwerper de tulpen opzettelijk slordig heeft ingevuld.

4. Het gebruik van alleen ´Hart van de Bollenstreek´ en/of de drie tulpen zonder vermelding van Noordwijkerhout erboven is niet toegestaan.

5. Wanneer een bedrijf/instelling/vereniging uit Noordwijkerhout het logo wenst te gebruiken, dient hiervoor schriftelijk een verzoek ingediend te worden bij de gemeente.