Universiteit Nyenrode

Nieuw programma: Foundations of Corporate Governance

Door de hectiek in het bedrijfsleven komt er maatschappelijk gezien steeds meer aandacht voor corporate governance. Met name de boekhoudschandalen van de laatste jaren en de veranderingen in wet- en regelgeving (Commissie Tabaksblat) dragen hieraan bij. Dit voorjaar lanceert Nyenrode een nieuwe executive programma over de grondbeginselen en hedendaagse ontwikkelingen in corporate governance, Foundations of Corporate Governance.

Het programma is speciaal bedoeld voor mensen die geen specifieke achtergrond hebben in corporate governance, maar er regelmatig mee te maken hebben en derhalve hun kennis op dit gebied willen vergroten. Kortom een ieder die te maken heeft met toezichthoudende raden en commissarissen. In zes bijeenkomsten zullen hoogleraren van Nyenrode de verschillende aspecten van corporate governance uitdiepen, vanuit hun eigen specialisme en ervaringen uit de praktijk.

Lijkt dit programma u interessant en wilt u nadere informatie? Neem dan contact op met Henriëtte den Boer via 0346 291 003 of per e-mail FoCG@nyenrode.nl.