Helft kaarten nieuw popfestival ZAND in twee weken verkocht

25/03/2008 14:15

CMC2

Na ruim twee weken zijn 17.500 van de 35.000 beschikbare kaarten voor het nieuwe popfestival ZAND verkocht. Daarmee verloopt de verkoop boven verwachting en is de kans aannemelijk dat het festival direct al bij de eerste editie uitverkocht zal zijn.

Op zaterdag 23 augustus zullen Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Jeroen vd Boom, VanVelzen en Nick & Simon een optreden verzorgen op ZAND. Het festival zal plaatsvinden op het strand van Almere, dat tevens de thuisbasis is van evenementen als de Libelle Zomerweek en Defqon1.

Naast de optredens kunnen bezoekers overdag genieten van een stranddag op het festivalterrein met speciaal entertainment. Zo kunnen mensen gratis naar de kapper, deelnemen aan de Olympische Spelen op spelcomputers en is er aan het einde van de middag een grote BBQ op het strand.

Karen Nitschke laat namens de organisatie weten onder de indruk te zijn van het aantal verkochte kaarten: "Natuurlijk hoop je dat een dergelijk initiatief aanslaat, maar dat de helft van het aantal kaarten in twee weken tijd wordt verkocht is ongelofelijk. Het bevestigt het onderscheidende karakter van ZAND, met lage toegangsprijzen, een breed programma met topartiesten en de zomerse uitstraling".

Meer informatie over ZAND is te vinden op de website: www.zandalmere.nl

http://www.zandalmere.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie /