Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda 25-03

BREDA, 25 maart 2008

Man rijdt zonder rijbewijs

BREDA: De politie hield op maandagavond rond 22.30 uur een 28-jarige man uit Oosterhout aan op de Epelenberg. De man was bestuurder van een auto, maar was niet in bezit van een geldig rijbewijs. De man was ook in bezit van een vervalste OV-jaarkaart. Hij verklaarde de originele kaart te hebben gevonden en had hier vervolgens zijn eigen foto op geplakt. De politie heeft de kaart in beslag genomen. De herkomst zal onderzocht worden. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Man aangehouden na mishandeling familielid

BREDA: De politie hield op maandagavond een 47-jarige man uit Breda aan in zijn woning in de Haagse Beemden. Hij wordt ervan verdacht zijn 20-jarige, zwangere, nichtje te hebben mishandeld. De man zou de vrouw met een hete pan hebben geslagen. Hierdoor verbrandde de vrouw haar vinger. Ze kon zich opsluiten in een kamer en de politie bellen. Deze hield de man aan en stelde hem in verzekering. Van de vrouw, die bij haar oom inwoont, is aangfite opgenomen. Reden voor de mishandeling zou zijn dat de vrouw aan het zingen was. Dit mocht niet van de man. De vrouw hield aan de mishandeling een verbrandde vinger over.

Vrouw gewond bij aanrijding

BREDA: Op maandagavond reed een 82-jarige man uit Oudenbosch vanaf de Haagweg richting de Ettensebaan. Toen hij op de kruising rechtsaf sloeg zag hij, volgens eigen zeggen, een fietser over het hoofd. Er ontstond een aanrijding en de 21-jarige vrouw uit Breda viel hierbij van haar fiets. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met een hersenschudding.

Auteur: Inge Rijgersberg