Nieuwe landelijke campagne: Heeii, een aanrader

25/03/2008 15:34

Buyways B.V.

Maandag 24 maart 2008 start de eerste fase van de landelijke campagne van Heeii Recommender, een handige gratis zijbalk voor je browser. De komende weken worden er in heel Nederland 360.000 stickerkaarten (via Boomerang) verspreid die oproepen om aanraders te delen op de speciale actiesite buzz.heeii.nl.

Met deze campagne wordt ook direct de werking van Heeii Recommender uitgelegd: een uitbreiding binnen je browser die je, terwijl je surft, voortdurend interessante suggesties biedt. De software is voor iedereen gratis te downloaden van www.heeii.nl.

Een ontwikkeling van deze tijd
Heeii is een gebruiksvriendelijke aanrader voor iedereen. Heeii volgt je surfgedrag, en biedt steeds een top 10 van interessante websites die nauw verwant zijn aan de site waar je op dat moment surft. Daarnaast kun je op je persoonlijke pagina ontdekken welke woorden en websites op dat moment relevant zijn, met welke gebruikers je veel gemeen hebt en wat hun favorieten zijn.

Kritische massa
Heeii werkt niet met een beperkt aantal zoekwoorden, maar vergelijkt de complete inhoud van websites met elkaar. Bovendien kan Heeii populaire websites aanbevelen aan mensen met dezelfde interesses. Kortom, Heeii leert van alle gebruikers. Hoe meer gebruikers, hoe beter de aanraders worden. Geheel automatisch.

Innovaties
Edwin Kuipers, bedenker en oprichter van Heeii: 'In onze regio zijn werkelijk alle ingrediënten aanwezig om het volgende Sillicon Valley te kunnen worden: Talent, leefklimaat, kennisinstellingen, infrastructuur. 'Clay Valley' is wat mij betreft een nabij toekomstige realiteit.'

De media berichtten al eerder dat Heeii de potentie heeft een wereldspeler te worden. Meer dan een jaar is er gewerkt aan de optimalisering van het systeem. De eerste ronde van verbeteringen is achter de rug en de mogelijkheden die Heeii biedt worden nog steeds verder uitgebreid. In de loop van het jaar zullen nieuwe producten beschikbaar komen.

De campagne van Heeii is ontwikkeld en vormgegeven in samenwerking met Manisch Creatief en Miazo.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.buzz.heeii.nl

http://www.buyways.nl