Ingezonden persbericht---PERSBERICHT

Achmea Health & Spa Center Pieter Vreedeplein vanaf 25 maart open!

Tilburg, 13 maart 2008 - Vanaf 25 maart a.s. kan er gesport worden in het nieuwe Achmea Health & Spa Center Tilburg aan het Pieter Vreedeplein. Tot die tijd zijn belangstellenden welkom om alvast een kijkje te komen nemen in de grootste en 31e vestiging van Nederland. Verwacht wordt dat dit jaar het aantal vestigingen wordt uitgebreid naar 42. Inmiddels sporten ruim 60.000 mensen in de Health Centers van Achmea.

Het Achmea Health & Spa Center biedt diverse faciliteiten. Naast een groot aanbod in groepslessen en fitnesstoestellen, bestaat er de mogelijkheid te ontspannen in het Spa gedeelte. Dit gedeelte beschikt over een warm bad, sauna's en zonnebanken. Bijzonder aan het bad is de vorm van een klaverblad en de prachtige sterrenhemel erboven.

In het Health Center kan iedereen sportend aan zijn gezondheid werken. Tijdens de intake wordt niet alleen gekeken naar persoonlijke wensen, maar ook naar lichamelijke mogelijkheden. Zo ontstaat een programma op maat, dat rekening houdt met wat men wil en kan. Met een lidmaatschap kan zeven dagen per week meegedaan worden aan alle aangeboden activiteiten, zowel individueel als in groepsverband of beiden. Men kan zelf de nadruk leggen op facetten zoals conditieopbouw, spierversteviging, calorieverbranding en ontspanning. Na afloop van een training bestaat de mogelijkheid om in de lounge nog rustig wat te drinken.

De voorinschrijving is inmiddels gestart en duurt tot 16 maart a.s. Tot deze datum wordt een aantrekkelijke korting gegeven. Op 2e paasdag organiseert het Achmea Health & Spa Center Tilburg een open dag en op 29 en 30 maart a.s. een open weekend. Sporters die een ziektekostenverzekering hebben afgesloten bij Achmea of Interpolis ontvangen altijd een korting van 20% op hun abonnement.

Het laatste nieuws
Nog 5 dagen tot de officiële opening van de winkels gelegen aan het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat. Kijk voor het laatste nieuws rondom de opening, de activiteiten daaromheen en acties in uw (plaatselijke) krant of surf naar www.hetnieuwegezichtvoor.nl.

Het project 'Pieter Vreedeplein' is een ontwikkeling van de Pieter Vreedeplein Ontwikkeling C.V.; een joint venture van Bouwfonds MAB en de gemeente Tilburg. www.pietervreedeplein.com.

einde bericht | 13 maart 2008