Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 18 maart 2008PersberichtProjectgroep 'Bedrijfshuisvesting platteland' organiseert informatieve bijeenkomst
'Nieuwe functies in uw boerderij'

De gemeente de Wolden is samen met de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij en de Kamer van Koophandel Drenthe initiatiefnemer van het project 'Bedrijfshuisvesting op het platteland'. Op dinsdagavond 25 maart aanstaande organiseert de projectgroep een informatieve bijeenkomst genaamd 'Nieuwe functies in uw boerderij'. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.

De laatste jaren komen er in Drenthe om verschillende redenen steeds meer boerderijen vrij. Deze panden kunnen, naast agrarische bedrijvigheid, uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting. Tijdens de bijeenkomst op 25 maart wil de projectgroep samen met boerderijeigenaren de mogelijkheden en wensen voor vrijgekomen boerderijen bekijken. Een landschapsarchitect laat met voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in café-restaurant De Molen, gevestigd aan de Echtenseweg 15 in Echten.


Meer informatie

Meer informatie over het project is verkrijgbaar via www.ondernemenophetplatteland.nl of via Stichting DBF, de uitvoerder van het project. Contactpersoon is de heer Machiel Adema, telefoonnummer 0566-602571 of Adema@stichtingdbf.nl.

///////////////////////////////////


Noot van de redactie:   Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Machiel Adema van Stichting DBF, telefoonnummer 0566-602571 of mailadres Adema@stichtingdbf.nl of cluster communicatie van gemeente De Wolden, telefoonnummer (0528) 378603.

-----------------------

[pic]

[pic]

[pic]

---- --