Bij dit persbericht is fotomateriaal bijgesloten.

Persbericht

Vivek Chaturvedi benoemd tot Directeur Nederland bij Celerant Consulting

Amsterdam, 25 maart 2007 Celerant Consulting heeft Vivek Chaturvedi (38) aangesteld als Directeur Nederland. Vivek was voorheen werkzaam als Vice President Analysis bij Celerant. Vivek heeft meer dan 10 jaar ervaring in de consultancy industrie.

Celerant is een wereldwijd management adviesbureau dat toonaangevende bedrijven helpt meetbare en duurzame prestatieverbeteringen te realiseren. Het bedrijf is actief in een scala aan sectoren en werkt voor gerenommeerde internationale bedrijven. De afgelopen 20 jaar is Celerant uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke bureau op het gebied van operationele consultancy, met wereldwijd meer dan 1000 succesvol uitgevoerde opdrachten.

In zijn loopbaan in de consultancy heeft Vivek samen met veel verschillende opdrachtgevers gewerkt aan transformatieprojecten in uiteenlopende sectoren (waaronder chemie, manufacturing, infrastructuur, transport), gebruikmakend van kennisgebieden als organizational effectiveness, asset management, supply chain management en business process redesign. Bij al deze opdrachtgevers realiseerde hij in teamverband meetbare en duurzame gedragsverandering. Voordat Vivek bij Celerant Consulting begon, werkte hij in corporate development voor de United Services Group en als associate consultant bij A.T. Kearney.

Vivek is in Canada geboren en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Na een internationale opleiding op de British School in Voorschoten en het International Baccalaureate in Oegstgeest vertrok hij naar Baltimore (VS) voor een universitaire opleiding Biomedical Engineering (BSc.) aan de John Hopkins University. Hij studeerde af aan de universiteiten van Toronto en Twente (MSc.). Vivek promoveerde in de biofysica op Radboud Universiteit in Nijmegen en behaalde zijn MBA bij de Rotterdam School of Management.

(252 woorden)