Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Ron Koenders tot Managing Partner

Ervaren manager eindverantwoordelijk voor uitbouw trainingsportfolio

Amsterdam, 25 maart 2008 Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, stelt Ing. Ron Koenders (47) aan als Managing Partner. Koenders wordt binnen het managementteam van Quint Nederland eindverantwoordelijk voor de practice Education. Vanuit deze practice leidt Quint professionals van zijn klanten op, zodat zij de nodige vaardigheden krijgen om zelf mee te werken aan de organisatieverandering. Hierdoor wordt onder andere het resultaat daarvan ook daadwerkelijk geborgd. In 2007 hebben 14.000 professionals dit ervaren.

Koenders beschikt over uitgebreide ervaring in de ICT opleidingssector. De afgelopen 10 jaar is hij voornamelijk actief geweest met trainingsontwikkeling en verandermanagement binnen de vakgebieden informatiemanagement, regie, servicemanagement, systeemontwikkeling en projectmanagement. Voor zijn komst naar Quint werkte Koenders als Senior Commercieel Consultant bij ISES International, onderdeel van de Schouten & Nelissen groep en daarvoor als Manager Flight Techical Training bij een internationaal Flight Simulator Center. Vanuit deze functies heeft Koenders, zowel nationaal als internationaal, ruime ervaring opgedaan met vrijwel alle aspecten van training en trainingsontwikkeling.

"Eén van de best bewaarde geheimen is dat Quint Wellington Redwood naast onafhankelijk ICT managementadviesbureau- één van de grootste ICT-opleiders ter wereld is. De afgelopen vier jaar hebben wij meer dan 45.000 mensen opgeleid en gecertificeerd. In Nederland gaan we deze trainingen meer voor het voetlicht brengen, zodat organisaties op de hoogte zijn van deze toegevoegde waarde , zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Ron Koenders heeft hier uitgebreide ervaring mee en past als ervaren manager uitstekend in het managementteam. Voor Quint Wellington Redwood is hij een grote aanwinst .

Over Quint Wellington Redwood

Quint Wellington Redwood kortweg Quint is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. Wij leveren onze diensten over de hele wereld vanuit twintig vestigingen die verspreid zijn over vier continenten. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen. Binnen dit werkveld ondersteunt Quint zijn relaties met behulp van consultancy, measurement en education.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. Ons motto hierbij is dare to challenge.

####Ingezonden persbericht