Ingezonden persbericht


Persbericht

Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. kiest voor Isah-7

Citadel Industries en Kroymans Corporation selecteren Isah als voorkeursleverancier

Tilburg, 25 maart 2008 Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. (WB Firepacks), producent van firepacks - diesel- en elektromotorgedreven brandbluspompunits - en onderdeel van Citadel Industries, kiest voor de ERP-oplossing Isah-7. WB Firepacks heeft voor Isah gekozen vanwege de goede fit tussen beide organisaties en de uitgebreide functionaliteit van Isah-7. De organisatie wil met de inzet van Isah-7 haar serviceactiviteiten optimaliseren.

WB Firepacks was op zoek naar een geïntegreerde ERP-oplossing en naar ondersteuning voor hun serviceactiviteiten. Meer dan 10.000 bedrijven in Europa en daarbuiten vertrouwen op WB Firepacks, 24 uur per dag, het hele jaar rond. Isah-7 biedt de organisatie de juiste ondersteuning om de continu toenemende service- en onderhoudswerkzaamheden te kunnen managen.

We hebben voor Isah-7 gekozen, omdat dit een volledig geïntegreerde ERP-oplossing is. Isah-7 ondersteunt al onze bedrijfsprocessen: van financieel en logistiek tot en met service en onderhoud, aldus Erik van der Burg, Manager Engineering & Service bij WB Firepacks. We zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers dagelijks zullen profiteren van de inzet van Isah-7. De functionaliteit van de ERP-oplossing is breed en gebruiksvriendelijk.

Citadel Industries en Kroymans Corporation hebben Isah geselecteerd als voorkeursleverancier op het gebied van ERP-software. De organisaties hebben voor Isah gekozen vanwege de kennis en ervaring van de ERP-leverancier in de klantordergestuurde industrie. Daarnaast heeft de ERP-oplossing Isah-7 zich al bij diverse onderdelen binnen beide holdings bewezen. Op dit moment wordt Isah-7 succesvol ingezet door verschillende bedrijven die onderdeel uitmaken van Citadel Industries en Kroymans Corporation: Thomassen Compression Systems, Het Zuiden B.V., Thomassen Machining B.V. en Stas B.V. Deze organisaties profiteren dagelijks van de uitgebreide functionaliteit die Isah-7 biedt op het gebied van CAD/PDM, ERP en Service.

De implementatie van Isah-7 bij WB Firepacks is reeds gestart en er wordt verwacht dat Isah-7 in het derde kwartaal van 2008 live gaat.

(315 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Isah
Isah ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt het Enterprise Resource Planning (ERP) pakket Isah-7. Sinds de oprichting in 1987 is Isah uitgegroeid tot een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op klantordergestuurde bedrijven.

De software voorziet in de besturing van het totale administratieve proces, vanaf ontwerp en vervaardiging tot en met service. Isah heeft een vooraanstaande positie verworven in het midden- en grootbedrijf met de grootste installed base binnen Nederland.

De klanten van Isah zijn onder andere te vinden in de toeleverende industrie, machine- en apparatenbouw, meubelindustrie, interieurbouw, betonindustrie, kunststofindustrie, maritieme industrie, sociale werkvoorziening en bij servicebedrijven. Tot de klantenkring behoren bedrijven als ANWB Bewegwijzering, Aeronamic (voorheen Urenco Aerospace), IHC Merwede en High Voltage Engineering.

Isah heeft kantoren in de regio Zuid (Tilburg), West (Alphen aan den Rijn) en Noord-Oost (Zwolle).