Bij dit persbericht is beeldmateriaal bijgesloten

Persbericht

ARINSO benoemt nieuwe Director Consultancy en Director HR Outsourcing

Alon van Wezel en Anita Lettink aangesteld als nieuwe directieleden

NIEUWEGEIN 25 maart 2008 ARINSO stelt Alon van Wezel aan als Director Consultancy en Anita Lettink als Director HRO. Van Wezel is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de divisie Integration die uit 200 medewerkers bestaat. Lettink wordt verantwoordelijk voor de outsourcing-divisie van ARINSO.

Van Wezel is afkomstig van Qurius, waar hij de functie van Director HRM & Operations bekleedde. Hij treedt per april in dienst bij ARINSO. Daarvoor heeft Van Wezel verschillende consultancy- managementfuncties bekleed bij Oracle / Peoplesoft. Bij ARINSO gaat Van Wezel zich bezighouden met de implementatietak van het bedrijf. Deze verantwoordelijkheid viel tot op heden onder het takenpakket van algemeen directeur Peter Bouten.

Het is voor mij een uitdaging om bij een belangrijke HR-speler als ARINSO aan de slag te gaan en deel uit te maken van het directieteam , zegt Van Wezel. De dynamiek van de HR-markt en de open mentaliteit van ARINSO spreken mij zeer aan. Ik zie ernaar uit om met directie en het management team te werken aan verdere groei, zowel financieel, als professioneel.

Anita Lettink geeft in haar nieuwe functie leiding aan ruim 100 medewerkers van HR Service Centers en de HR ICT & Processing Unit in Nederland en diverse offshore locaties. Lettink is al 7 jaar werkzaam bij ARINSO en bekleedde hiervoor verschillende functies, o.a. als Business Consultant en Unit Manager Innovation & Services.

Human Resources Outsourcing raakt in een stroomversnelling , zegt Lettink. Ik was voorheen bij Europese HRO-deals betrokken en krijg in mijn nieuwe positie de kans om op treden als trekker op dit gebied in Nederland. Ik ga HRO verder stroomlijnen binnen de organisatie en zorgen dat ARINSO haar leidende positie behoudt.

Met deze nieuwe aanstellingen worden ook de verantwoordelijkheden binnen de directie herverdeeld. Rob van Bavel neemt naast zijn huidige verantwoordelijkheid voor de unit Business Consultancy ook de portefeuille Marketing & Sales over van Peter Bouten. Hierdoor krijgt Bouten meer ruimte om expansiemogelijkheden en eventuele overnames te bekijken.

We zijn verheugd met Alon s en Anita s toetreding tot het directieteam. De ervaring van Alon op het gebied van projecten en zijn achtergrond op het gebied van HCM-software en als HR-directeur is voor ons van grote toegevoegde waarde , aldus Peter Bouten. Anita heeft zich de afgelopen jaren bij ARINSO ruimschoots bewezen met haar kennis van technologie en processen. Haar ervaring is belangrijk om onze leidende positie op het gebied van HRO te verstevigen en verder uit te bouwen.

(417 woorden)