Ingezonden persbericht24 maart 2008

Jon van Eerd gewond bij rolschaatsongeluk op toneel

Jon van Eerd is vanavond gewond geraakt bij een rolschaatsongeluk. Dit gebeurde tijdens een voorstelling van de succesvolle theatershow The World Goes 'Round waarin de acteur/zanger één van de vijf solisten is.

Voor de pauze eindigt de show met de rolschaatsact 'The Rink'. Tijdens deze act kwam Van Eerd lelijk ten val op zijn stuitje. Even leek het erop dat de voorstelling gestaakt moest worden, maar nadat hij met behulp van Tony Neef overeind geholpen was, kon Van Eerd uiteindelijk de show met de nodige pijnstillers uitspelen. Het publiek was erg geschrokken en hield de adem in. Jon's collega solisten Laura Vlasblom, Ellen Evers, Mylène d'Anjou en Tony Neef weten dat de rolschaatsact de nodige risico's met zich meebrengt. Jon gaat er vooralsnog vanuit dat hij de voorstellingsreeks tot half mei zonder verdere problemen uit kan spelen.

The World Goes 'Round is een showy feel good voorstelling vol humor, afwisseling, welke in een rap tempo bekende en minder bekende songs van de schrijvers Kander en Ebb brengt. Bovendien zorgt de spannende combinatie van de cast, met artiesten die allemaal op hun eigen gebied hun sporen meer dan verdiend hebben, voor veel leuke verrassingen. De cast van deze show, welke is opgebouwd rondom de songs van schrijvers Kander en Ebb, bestaat uit: Jon van Eerd, Mylène d'Anjou, Ellen Evers, Laura Vlasblom en Tony Neef.

The World Goes 'Round ging op 10 maart in première in Schiedam en is zeer goed ontvangen door zowel pers als publiek. De show is tot en met 10 mei te zien in verschillende theaters in het land. Voor de complete speellijst zie www.worldgoesround.nl