Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 25 maart 2008

KNLTB SCHEIDSRECHTERS GEKLEED DOOR PIET ZOOMERS

De KNLTB en Piet Zoomers hebben voor drie jaar een samenwerkingsovereenkomst getekend. Afgelopen zaterdag werd in Wilp hiervoor het startschot gegeven. Ruim driehonderd arbitragefunctionarissen van de KNLTB haalden in de Piet Zoomers ModeMall hun kledingpakket op. Naast de arbitragefunctionarissen kleedt Piet Zoomers de komende jaren ook het REAAL Verzekeringen Nederlandse Davis Cup Team en Fed Cup Team in stijl bij officiële gelegenheden.

Stijlvolle kleding

De KNLTB is zeer tevreden met zijn nieuwe sponsor. "Met Piet Zoomers hebben we een partner gevonden die voor onze arbitragefunctionarissen een geheel nieuw kledingpakket heeft ontworpen dat uitstekend past bij onze stijl. Kleding waarmee we gezien willen èn kunnen worden," aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen Directeur van de KNLTB. Piet Zoomers ziet in deze samenwerking een uitbreiding in hun brede passie voor sport. Richard van Roon, directeur Piet Zoomers: "Nu we naast de KNVB en de KNHB ook de KNLTB sponsoren, kleden we de drie grootste sportbonden van Nederland!" De samenwerking is mede tot stand gekomen door advies en bemiddeling van Mark Versteegen van Van Dooren Advies.

Piet Zoomers

Piet Zoomers ModeMall, de eerste van Nederland, is een bijzonder winkelconcept met een vloeroppervlak van maar liefst 5.500 m2; een ware belevenis met een gevarieerd aanbod en spraakmakende aanbiedingen. Meer dan 150 dames- en heren wereldmerken komt u tegen op de 14 lifestyle-afdelingen of in één van de 21 merkenwinkels. De ModeMall, die elke avond geopend is, vindt u langs de A1 in Wilp; dus makkelijk bereikbaar en u kunt er gratis parkeren. Daarnaast heeft Piet Zoomers nog acht dependances.

Noot voor redacties: