Politie ZeelandO-585-2008 Bestelbus gestolen in Goes
Tussen maandagavond 22.15 uur en vanmorgen 06.45 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Jan Pieterszoon Coenstraat in Goes een gele bestelbus gestolen.
De bus was gevuld met gereedschap. Hij was geel van kleur met paarse belettering erop. Het kenteken van de auto was 75-VG-FP. Het is niet bekend hoe de diefstal is gepleegd. De politie stelt een onderzoek in.

O-586-2008 Winkeldief aangehouden
Vanmiddag rond 15.05 uur is een 19-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man werd aangehouden door winkelpersoneel van de Aldi in Goes. Hij had een pakje shag weggenomen en de kassa gepasseerd zonder dit te betalen. De man werd tijdens zijn aanhouding agressief tegen het winkelpersoneel, hij gaf duwen toen de personeelsleden hem aanhielden. De man is voorgeleid bij de rechter commissaris omdat hij nog geen twee weken geleden voor eenzelfde feit op de rechtszitting was geweest. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd.

Z-587-2008 Ongeval met letsel in Hulst
Op de kruising Zandstraat/Blaauwe Hofke in Hulst heeft vanmiddag rond 15.46 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst reed over de Zandstraat. Vanuit tegengestelde richting kwam een automobilist, een 61-jarige Terneuzenaar. De Terneuzenaar ging op de weghelft van de bromfietser rijden om af te slaan, het Blaauwe Hofke in. De bromfietser kon de automobilist niet meer ontwijken en botste frontaal tegen de auto van de Terneuzenaar aan. De 16-jarige vloog over zijn brommer, op de motorkap van de auto en kwam ten val op de grond. De bromfietser had last van zijn pols en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

O-588-2008 Aanrijding met letsel op A58
Een 55-jarige automobiliste uit Vlissingen reed, vanuit de richting Middelburg, op de A58 ter hoogte van Goes.
Omstreeks 18.38 uur zagen getuigen dat de vrouw ineens sterk afweek naar links en tegen de middengeleiding botste. Hierna stuurde ze naar rechts en kwam, volledig aan de rechterzijde van de weg, op de vluchtstrook, tot stilstand. Wat de oorzaak van deze manoeuvre was is nog niet bekend, de vrouw is nog niet gehoord. Zij is met lichte verwondingen aan haar pols overgebracht naar het ziekenhuis. De auto van de vrouw raakte aan de voorkant flink beschadigd. De auto is door een takelbedrijf weggesleept. Ook de vangrail waar de vrouw tegenaan botste is beschadigd.

O-589-2008 Auto gestolen in Goes
De eigenaar van een zwarte Volkswagen Golf parkeerde zijn voertuig vanmorgen rond 08.00 uur op de M.A. de Ruijterlaan in Goes.
Toen hij omstreeks 18.30 uur weer bij die parkeerplaats terugkwam, bleek zijn auto gestolen te zijn. Het kenteken van de auto is FP-PV-68. Het is niet bekend hoe de auto gestolen is. Er lag wel glas op de plek waar de auto had gestaan, dus mogelijk hebben de dieven een ruit ingeslagen om hierna de auto mee te nemen.


Noot voor redacties: