Antillenhuis


Werkbezoek Eugene Rhuggenaath in Nederland van startDe Curaçaose Gedeputeerde (wethouder) van Economische Zaken Eugene Rhuggenaath, in Nederland voor een havencongres en andere afspraken in verband met havenontwikkeling op Curaçao, heeft vandaag een beleefdheidsbezoek gebracht aan Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven.

In een kort onderhoud op het Ministerie van Economische Zaken in Den Haag, bespraken de twee bewindslieden de algemene economische ontwikkelingen in de wereld en de uitdagingen voor de landen van het Koninkrijk. Gedeputeerde Rhuggenaath maakte van de gelegenheid gebruik om de stand van zaken toe te lichten van het project ter ontwikkeling van een lange-termijn economische visie voor Curaçao (het zgn DEO-project) en het door Nederland gefinancierde Sociaal-Economisch Initiatief (SEI) dat binnen die lange-termijn visie moet passen.

Behalve adviseurs van Minister Van der Hoeven, waren bij de vergadering ook aanwezig Gevolmachtigde Minister Paul Comenencia en mevr. Sonia Delfina-Baromeo, beleidsadviseur van de Gedeputeerde.