Samas NV

Tentoonstelling `dit is mijn werkplek' bij samas

HOUTEN - 14 februari 2008 Overal ontmoetingsplaatsen, onconventioneel, high tech, met een fris briesje, op wielen of gewoon mooi. De 65 werkplekken die werden ingezonden voor de wedstrijd `dit is mijn werkplek' onderscheiden zich stuk voor stuk van de grijze middenmoot. Bekijk ze zelf tijdens de reizende fototentoonstelling die van 25 maart tot en met 3 april neerstrijkt in The Village Office.

Op donderdag 6 december 2007 kwamen ondernemers, managers, experts en werknemers samen tijdens het evenement `Nederland Innovatief: slimmer werken, meer winst'. Hier werden de awards voor de meest innovatieve en inspirerende werkplekken van Nederland uitgereikt door minister-president Jan Peter Balkenende. De wedstrijd was een initiatief van het NCSI, AT Osborne, KFN, Rijksgebouwendienst en het Innovatieplatform.

Werkplek De beste inzendingen zijn samengebracht in de reizende fototentoonstelling `Dit is mijn werkplek' die tijdelijk kan worden bezocht in The Village Office, het spraakmakende kantoor van kantoorinrichter Samas. Met het event en de tentoonstelling krijgt het onderwerp `werkplekinnovatie' de aandacht die het verdient. Een stimulerende werkomgeving vergroot immers het plezier en de prestaties van medewerkers, met een beter bedrijfsresultaat tot gevolg. De tentoonstelling staat garant voor praktische en inspirerende ideeën.

Bekijk de website www.ditismijnwerkplek.nl voor een overzicht van de inzendingen of bezoek de fototentoonstelling in The Village Office van Samas, Elzenkade 1 te Houten, maandag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur, van 25 maart t/m 3 april.

Ontwerpeenwerkplek

De leden van FMN hebben tijdens de ALV bij Samas concept werkplekken ontworpen. Klik hier voor de resultaten.

BNI-prijs 2007

Winnaar BNI-prijs 2007
bni2007_winnaar.jpg
Margarita Gaier met
Tango Club "La Boca"

Copyright © 2008 Samas kantoorinrichting & Kantoormeubilair