Gemeente Enkhuizen

Afsluiting gedeelte Zwaluwweg en gedeelte Reigerweg

In de afgelopen periode heeft aannemingsbedrijf MNO Vervat Wegen de riolering in een groot gedeelte van de wijk Oude Gouw vervangen. Momenteel wordt hard gewerkt om de definitieve bestrating aan te brengen. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden eind augustus van dit jaar afgerond.

In verband met deze werkzaamheden wordt de Reigerweg afgesloten van 25 maart tot en met 28 maart aanstaande. Het gaat hierbij om het gedeelte vanaf de kruising met de Roerdompstraat tot aan de kruising met de Dirk Wierengastraat. Ook de Zwaluwweg wordt afgesloten. Hierbij gaat het om het gedeelte vanaf de kruising met de Meeuwenlaan tot aan de kruising met de Dirk Wierengastraat. De Zwaluwweg is afgesloten van 25 maart tot en met 1 april aanstaande.

Beide afsluitingen zijn noodzakelijk omdat op beide wegvakken de bovenste laag asfalt aangebracht gaat worden. Nadat het asfalt en de belijning zijn aangebracht, zijn alle werkzaamheden op deze wegvakken gereed. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid door middel van omleidingroutes. De bewoners van Gruttolaan, Rietgorsstraat, Kievitstraat, Wulpenlaan en Koekoekspad kunnen de wijk in en uit via de kruising Kievitstraat Meeuwenlaan.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. M. Visser van de gemeente, taakveld Verkeer via tel.: (0228) 36 01 00. Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl