Dirty Dancing Martin van Bentem ambassadeur ChildsLife

25/03/2008 09:00

ChildsLife International

'Johnny' oftewel Martin van Bentem, de hoofdrolspeler van Dirty Dancing, is nu officieel ambassadeur van ChildsLife. De musical is onlangs in première gegaan in het Beatrix Theater te Utrecht. Martin zal zich als ambassadeur inzetten voor ChildsLife en hierdoor de toekomst van vele kinderen een beetje mooier maken.

Martin is geen nieuw gezicht voor ChildsLife. Hij zet zich al enige tijd actief in voor de organisatie. Zo heeft hij, toen hij de hoofdrol vertolkte van de Duitse versie van de musical, al belangeloos één van de projecten in Kenia bezocht. Daar heeft hij dansworkshops aan de lokale kinderen gegeven. Hierdoor konden ze even ontsnappen aan de dagelijkse ontberingen die ze meemaken en weer even zorgeloos kind zijn. Tevens heeft Martin promotie gemaakt voor ChildsLife in diverse interviews in theaterbladen en tijdschriften.

ChildsLife is een internationale hulporganisatie met het hoofdkantoor in Haarlem. ChildsLife biedt praktische hulp op het gebied van onderwijs, voedsel en opvang. De meeste van haar structurele hulpprogramma's bevinden zich in Afrika en Oost-Europa. Momenteel zijn er ruim 16.000 kinderen per maand opgenomen in de hulpprogramma's van ChildsLife.

Meer informatie over ChildsLife en haar werkzaamheden is te vinden op www.childslife.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.childslife.nl