Startkabel minder groen


WWW.STARTKABEL.NL, 20080325 -- De groeiende aandacht voor klimaatverandering en CO2-uitstoot is ook Startkabel.nl niet ontgaan. In de tijd van eco-tv en milieuvriendelijke mobieltjes, blijft Startkabel.nl lekker eigengereid en is minder groen.

De opvallende kleur groen heeft Starkabel.nl na de afsplitsing van Startpagina in 2000 herkenbaar en groot gemaakt. Omdat Startkabel.nl vernieuwend en uniek is en wil blijven, is er met weemoed afscheid genomen van de vertrouwde felle kleur groen. Startkabel blijft groen, maar is minder hard geworden. Vanzelfsprekend heeft Startkabel.nl zijn hele uiterlijk onder de loep gehouden en vooruitstrevende maatregelen genomen. Zo zijn de breedte en kleuren aangepast aan de huidige generatie beeldschermen en zijn er in de technische structuur fundamentele wijzigingen doorgevoerd die het de bezoeker makkelijker gaan maken zijn pagina naar eigen wens aan te passen. Daarnaast is de navigatiestructuur vereenvoudigd.


Ook in de toekomst zal Startkabel.nl toonaangevend blijven en de site heeft revolutionaire plannen o zijn functies in het najaar opnieuw uit te breiden.

Ingezonden persbericht