LED verlicht acryl geeft nieuwe ontwerpmogelijkheden voor architect


Traxon Technologies en Pyrasied versterken hun samenwerking

ROTTERDAM/LEEUWARDEN, 20080325 -- Traxon Technologies en Pyrasied Xtreme Acrylic BV gaan hun samenwerking intensiveren gesloten om nieuwe verlichtingconcepten voor architecturale toepassingen te ontwikkelen.

Door de combinatie van acryl en LED verlichting is het mogelijk om voor gebruikers van ruimtes totaal verschillende sferen te creërenArchitecten, vormgevers en materiaalspecialisten zoeken naar de uiteenlopende materialen om zijn ideeën en wensen te realiseren. Zij zoeken onder andere ook naar de mogelijkheden van verlichting om de sfeer in interieur en exterieur van gebouwen te beïnvloeden. In toenemende mate wordt LED verlichting hierbij toegepast, waarbij naast het energiezuinige aspect van LEDs vooral ook de mogelijkheidd om met kleur te variëren de creatieve hoofdrol speelt.

De creatieve mogelijkheden om kleur en lichtintensiteit te variëren, mogelijk gemaakt door Traxon Technologies's LED verlichtingsystemen, kunnen perfect gecombineerd worden met de trendsettende acryl materialen van Pyrasied. Door gebruik te maken van Traxon Technologies' nieuwe besturingsysteem, de "Light Drive", is het door de combinatie van acryl en LED verlichting mogelijk om voor gebruikers van ruimtes totaal verschillende sferen te creëren. Beide bedrijven gaan hun kennis en expertise met elkaar delen om (licht)architecten van dienst te zijn met verrassende licht/acryl combinaties.

Over Pyrasied Xtreme Acrylic

Pyrasied Xtreme Acrylic BV speelt een belangrijke rol in het communicatie tussen de producenten van halffabrikaatmaterialen en de creatie van producten op basis van die materialen. Pyrasied legt de verbinding tussen de mogelijkheden van fabrikanten en de ideeen en wensen van architecten en ontwerpers. Pyrasied werkt samen met diverse vooraanstaande Europese acrylaat fabrikanten. Pyrasied brengt mensen naar materialen toe, en materialen naar mensen: architecten, vormgevers, acteuren, kunstenaren, standbouwers, discotheek/club designers, winkelvormgevers, etc.

Over Traxon Technologies

Traxon Technologies is een vooraanstaande leverancier van bestuurbare LED verlichtingssystemen met kantoren en gecertificeerde specialisten over de gehele wereld. Traxon Technologies levert een volledige suite van DMX bestuurder hardware en software, en richt zich op de professionele markt voor high-end LED verlichtingsystemen in architectuur, winkels en winkelcentra, beurzen & tentoonstellingen, en entertainment.