Gemeente Schermer* Informatieavond voor plaatsing van een Skatebaan in Stompetoren (18-03-2008)

Naar boven


* Informatieavond voor plaatsing van een Skatebaan in Stompetoren

(18-03-2008)
Informatie avond voor de plaatsing van een skatebaan in Stompetoren op 25 maart

Na jaren van doorzetten is het zover. Het voorstel van de Jongerenadviesraad Schermer om een skatebaan te plaatsen in Stompetoren wordt serieus genomen door de gemeente en behandeld in de raadsvergadering op 8 april, waarna wij hopen op een definitief akkoord.

In 2002 Heeft de JAR een enquête verstuurd naar alle jongeren met de vraag wat zij het liefste wilden zien in hun gemeente. Het antwoord hierop was het verzoek om een skatebaan.
Sindsdien maken wij ons hard voor de skatebaan en waren er zelfs al financiën toegezegd door voormalig wethouder Bob Kiel.

Een skatebaan biedt de jeugd in Stompetoren van alle leeftijden een vorm van vermaak en recreatie. Het jaarlijkse succes van de Skatedays in de meivakantie's toont aan dat de behoefte aan een skatebaan nog steeds actueel is.

Om antwoord te geven op vragen van geïnteresseerden en omwonenden organiseert de JAR samen met gemeente Schermer een informatieavond op 25 maart om 19.30 in de kantine van het gemeentehuis Wittenburg. Hierbij zijn behalve de JAR en jongerenwerker ook de wethouder Wim van Enter, beleidsmedewerker Sjoerd de Jong en adviseur van Velopa Harrold van Laaren aanwezig om op al uw vragen antwoord te geven.

De JAR wordt begeleid door jongerenwerker Elma Dikkeboom van Stichting Kern8 in Alkmaar.