Gemeente Emmen

Persbericht: bereikbaarheid gemeente Emmen tijdens de verhuizing

11 maart 2008

Na Pasen gaat het vernieuwde deel van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein weer open. De verhuizing vindt plaats ìn het paasweekeinde. In verband daarmee sluiten op donderdagavond 20 maart om 19.00 uur de deuren van de gemeente Emmen zich tijdelijk voor het publiek. Vanaf woensdag 26 maart 8.30 uur kan men weer terecht bij de gemeentebalies. Telefonisch is de gemeente op de 25ste wel bereikbaar, zij het beperkt.

Het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten, het opvragen van uittreksels, het doen van aangifte van geboorte of overlijden en het doorgeven van een verhuizing kan op dinsdag 25 maart wél bij de gemeentewinkels aan de Spoel 85 in Emmer Compascuum en aan het Kerkeind 1 in Schoonebeek.

Aangepaste openingstijden in gemeentewinkels
Om haar klanten tegemoet te komen, heeft de gemeente besloten om de openingstijden van deze gemeentewinkels op 25 maart als volgt aan te passen:
de gemeentewinkel in Emmer-Compascuum is geopend van 09.00 tot 12.30, van 13.00 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 19.00 uur. De gemeentewinkel in Schoonebeek is geopend van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur.

Klant Contact Centrum terug op het Raadhuisplein Vanaf woensdag 26 maart bevindt het Klant Contact Centrum zich dus weer aan het Raadhuisplein. Deze locatie is in het afgelopen jaar grondig verbouwd en heeft daarmee een modern, fris en open karakter gekregen. Daarbij zijn er meer balies en spreekkamers gebouwd, om bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

IFRAME: printFrame

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2008 Gemeente Emmen