Gemeente Boxtel

Gemeentehuis en WegWijs ...Indienen subsidieaanvrag...Takkenronde op 1 aprilMobiliteitsbeurs over du...Bestemmingsplan Centrum ...Raadsvergadering dinsdag...Discussieavond mondiale ...Bewonersavond Centrum - ...Filmdag Voel je thuis in...Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Filmdag Voel je thuis in onze tuin!

Op woensdag 26 maart 2008 staat De Kleine Aarde in het teken van uw voortuin. De films Fields Of Demeter en de NCRV-documentaire Nationale Landschappen nemen u mee naar de wereld achter Het Groene Woud! Deze filmdag is een van de inleidende activiteiten in het kader van Feels Like Home.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Fields of Demeter is een Noorse productie over cultuurlandschappen en plattelandsvernieuwing in Europa. Deze film won onlangs de Educatieprijs en de Speciale prijs op het Cine Eco filmfestival van de Serra da Estrela in Portugal. De film wordt zowel 's middags als 's avonds vertoond. Coproducent Jan Jansen leidt de film in.

De NCRV documentaire over Het Groene Woud uit de serie Nationale Landschappen belicht nationale landschappen in Nederland. Woensdagavond wordt de aflevering over Het Groene Woud vertoond.

Programma woensdag 26 maart:

Middagprogramma 14.30 - 15.00 uur: inleidend verhaal door Jan Jansen 15.00 - 16.00 uur: film Fields of Demeter 16.00 - 17.00 uur: discussie over plattelandsvernieuwing, geleid door Ger van den Oetelaar

Avondprogramnma 19.00 - 19.30 uur: inleidend verhaal door Jan Jansen 19.30 - 20.30 uur: film: Fields of Demeter 20.30 - 21.30 uur: borrel

Voor het middag- en avondprogramma kunt u terecht in de Zonnezaal van De Kleine Aarde aan Het Klaverblad. In het Eco - café van De Kleine Aarde kunt u woensdagavond van 19.30 tot 20.15 uur de NCRV documentaire over Het Groene Woud zien.

Aanmelding Deelname aan de filmdag op 26 maart is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden via e-mail mco@boxtel.nl onder vermelding van uw naam en filmmiddag of filmavond 26 maart.

Feels Like Home Het doel van Feels Like Home is om ontmoetingsplekken te creëren waar burgers en bedrijven ontvankelijk zijn voor de centrale thema's: Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa. In het kader van Feels Like Home vindt deze filmdag plaats om aandacht te schenken aan plattelandsvernieuwing en Het Groene Woud. Laat u verrassen door de noodzaak en voordelen van plattelandsvernieuwing en de waarden van landschappen in het algemeen en in het bijzonder Het Groene Woud. Dit is onze gezamenlijke voortuin!

20-03-2008
---