Gemeente Alphen aan den Rijn

Chat:Op zoek naar discussie onderwerpen met jongeren

Du Chatinier Chat:Op zoek naar discussie onderwerpen met jongeren

Op woensdag 26 maart om 19.00 uur gaat wethouder Michel du Chatinier opnieuw chatten met jongeren op de website www.alphen.nu. Hij roept jongeren op om van tevoren onderwerpen aan te dragen waar zij met hem over willen discussiëren. Dit kan tot dinsdag 25 maart 12.00 uur via de website van alphen.nu. Zelf zou Michel du Chatinier met jongeren willen praten over de uitvoering van het speelruimteplan of het gebruik van alcohol en drugs. Maar ik ben ook heel benieuwd waar de jongeren het zelf over willen hebben.

Tijdens de chatsessie kunnen jongeren allerlei onderwerpen aan de orde stellen die in Alphen spelen. De jongeren kunnen zich via alphen.nu aanmelden en hun vragen woensdagavond direct stellen. Du Chatinier antwoordt al pratend voor de webcam. De aanwezige jongeren kunnen dan ook direct reageren op de antwoorden. Een beperkt aantal jongeren kan tegelijkertijd meedoen. Wel kan iedereen op hetzelfde moment de teksten en antwoorden volgen.

Vorige maand - tijdens de eerste chatsessie is onder andere gesproken over De Thermen, ijsbaan The Dutch Oval en de jongerenraad.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn