Gemeente Hoorn


Eerste paal scholen Bangert en Oosterpolder

20 maart 2008 - Woensdag 26 maart slaat wethouder Ronald Witteveen de officiële eerste paal voor het nieuwe schoolgebouw in de wijk Bangert en Oosterpolder. In dit gebouw starten met ingang van het nieuwe schooljaar (augustus 2008) twee nieuwe basisscholen. Dit zijn de openbare basisschool Socrates en de oecumenische basisschool Roald Dahl. Daarnaast komen in het gebouw een kinderdagopvang en een peuterspeelzaal.

Op de kinderopvang van Stichting Kinderopvang Hoorn is zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Stichting Netwerk verzorgt de peuterspeelzaal. Het semi-permanente gebouw waarin deze voorzieningen worden gehuisvest bevindt zich op het terrein achter het serviceloket Bangert en Oosterpolder op Dorpsstraat 290. Het is de bedoeling dat de voorzieningen op termijn verhuizen naar hun definitieve onderkomens binnen het nieuw te ontwikkelen centrumgebied voor de wijk.

Voor meer informatie over: de oecumenische basisschool Roald Dahl: www.roalddahlschool.nl de openbare basisschool Socrates: www.obssocrates.nl de kinderopvang: www.kinderopvanghoorn.nl de peuterspeelzaal: www.netwerkhoorn.nl