Stadsdeel Zeeburg

Speeltuin Gerardus Majella open, feest uitgesteld

25 maart 2008
De feestelijke opening van de opgeknapte speeltuin Gerardus Majella, die voor woensdag 26 maart gepland stond, wordt vanwege de weersomstandigheden uitgesteld. Wél gaat de speeltuin aan de Tidorestraat 172 in de Indische Buurt gewoon weer open voor publiek.

Na drie maanden gesloten te zijn geweest wegens een grote opknapbeurt zou stadsdeelwethouder Fatima Elatik op 26 maart de speeltuin openen met een groot feest door en voor kinderen. Vanwege de uitzonderlijke weersomstandigheden is nu besloten het feest met Oudhollandse spelletjes uit te stellen tot een zonniger - en vooral - warmer moment.

De speeltuin is helemaal opgeknapt. De speeltoestellen zijn veilig gemaakt en geverfd, het zand is ververst en de bestrating is schoongespoten. Ook speeltuin Batavia - iets verderop in de Tidorestraat - wordt helemaal opgeknapt. Deze speeltuin wordt in april geopend.

Vrijwilliger worden?

Mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor de speeltuinen aan de Tidorestraat, kunnen contact opnemen met Kenneth Macnack, bewonerscoach van Civic Zeeburg. Hij is bereikbaar via e-mail K.macnack@civiczeeburg.nl of telefoon 06 2147 9853.