Persberichten Binnensticht, 11.10 uur

Utrecht, 26-03-2008

Dodelijk ongeval

BUNNIK- Aan de Provincialeweg heeft in de late dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een fietser om het leven is gekomen.

Omstreeks 17.45 uur fietste een 47-jarige man uit Bunnik over de Provincialeweg toen hij bij de oversteekplaats voor fietsers wilde oversteken. Hierop kwam een 30-jarige bestuurster uit Utrecht, vanuit Bunnik aanrijden die de man vervolgens geschept heeft. Het 47-jarige slachtoffer is vervolgens met een ambulance overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Utrecht, waar hij is overleden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Op vrouw ingereden

ZEIST- Dinsdagavond is een man aangehouden die op een vrouw inreed.

Een oplettende getuigen zag dat een 38-jarige vrouw uit Zeist zich vasthield aan een tuinhekje toen een 37-jarige man uit Zeist op haar inreed. Hierop alarmeerde de getuige de politie. De man reed vervolgens weg in de richting van de Thorbeckelaan waarop hij door agenten werd aangehouden. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Diaconessen Ziekenhuis in Zeist. De toedracht van de aanrijding ligt in de relationele sfeer.

Verkeerscontrole

ZEIST- Op dinsdagochtend hebben agenten aan de Griffensteijnlaan en Koppelweg een verkeerscontrole gehouden. Tussen 11.15 uur en 11.55 uur zijn zes bekeuringen uitgeschreven voor een te hoge snelheid en het niet dragen van een gordel.