Gemeente De Ronde Venen


2e Beursvloer in De Ronde Venen

Naast de internationale beurzen zoals in Amsterdam, New York en Tokio, heeft ook De Ronde Venen een heuse Beursvloer. Op de Rondeveense Beursvloer wordt niet in opties of aandelen gehandeld. Hier draait het om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in kennis, materialen, diensten of klussen.

Op de Rondeveense Beursvloer ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar om in een informele sfeer met elkaar te handelen. Het doel is om tot afspraken (`matches') te komen die voor beide partijen een meerwaarde hebben.

Bijvoorbeeld: een makelaarskantoor dat vrijwilligers levert voor het schenken van koffie tijdens een open dag van een zorginstelling; een accountant die zijn expertise aanbiedt bij de financiën van een sportvereniging; een bedrijfsbezoek voor leerlingen van een basisschool; allemaal voorbeelden van mogelijke matches.

Bedrijven die mogelijkheden zien om een maatschappelijke prestatie te leveren, of maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan kennis, materialen of diensten, zijn van harte uitgenodigd voor de 2e Rondeveense Beursvloer op donderdag 29 mei 2008.

2e Rondeveense Beursvloer

Datum: donderdag 29 mei 2008

Tijd: van 17.00 - 19.00 uur

Locatie: Hampshire Hotel-Marickenland, Provincialeweg 3 te Mijdrecht

Om een idee te krijgen waarover daadwerkelijk gehandeld kan worden op de Beursvloer, zijn de vragen van maatschappelijke organisaties binnenkort te bekijken op: www.beursvloer-derondevenen.nl.

Voorafgaand aan de Rondeveense Beursvloer kunnen geïnteresseerde organisaties een workshop volgen over hoe betrokken ondernemen kan bijdragen aan het succes van de organisatie. Dit vindt plaats op woensdag 16 april, van 16.30 - 18.00 uur.

Voor aanmeldingen en meer informatie, kunnen organisaties contact opnemen met Claudia Prange, projectmedewerker Beursvloer, tel: 0297 29 18 49. Meer informatie is ook te vinden op de site van de Beursvloer: www.beursvloer-derondevenen.nl. Aanmelden kan ook door een mail te sturen met naam en adresgegevens van de organisatie naar: info@beursvloer-derondevenen.nl.

De Beursvloer is een initiatief van de gemeente De Ronde Venen. De organisatie is in handen van de zogeheten "beurscommissie". Hierin zitten vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de serviceclubs, stichting De Baat en de gemeente De Ronde Venen.