Stadsdeel Zeeburg

Indische Buurt Bijeenkomst

Samen werken aan vernieuwing!

25 maart 2008

De vernieuwing van de Indische Buurt is al in volle gang. Eerder dit jaar tekenden de woningcorporaties De Alliantie, Eigen Haard, Ymere en het stadsdeel een overeenkomst - 'het convenant Indische Buurt' - waarin afspraken staan over de plannen voor de buurt. De vernieuwing gaat niet alleen om de gebouwen, maar juist ook om een buurt waar mensen prettig wonen en die kansen biedt aan iedereen die er leeft, opgroeit, leert en werkt.

Daar willen we met u over praten! Of u nu bewoner of ondernemer bent, of u werkt bij een organisatie in de buurt, u bent van harte welkom op de Indische Buurt Bijeenkomst op woensdagavond 9 april in Studio K (Timorplein). Tijdens deze bijeenkomst maken we samen een sprong in de verbetering van de Indische Buurt.

Professionals en bewoners hebben de afgelopen tijd tal van initiatieven laten zien die uw buurt beter maken. We gaan met u in gesprek over deze en nieuwe activiteiten in de buurt, zodat we samen verder kunnen werken aan de vernieuwing. Bijvoorbeeld over de volgende vragen:

* Welke goede plannen en bewonersactiviteiten zijn er al of staan op stapel?

* Welke kansen zijn er voor bewoners om daar aan mee te doen?
* Welke nieuwe ideeën heeft u voor de Indische Buurt?
* Hoe wilt u wonen en leven in de buurt? Hoe zorgen we dat iedereen meedoet?

* En hoe begeleiden we onze kinderen naar een goede toekomst?

Tijdens de avond zijn er ook verrassende presentaties van buurtbewoners en organisaties. Kom daarom - samen met uw buren - naar de Indische Buurt Bijeenkomst!

Tijd en locatie

Datum: Woensdag 9 april 2008
Locatie: Studio K, Timorplein 62
Informatiemarkt: vanaf 18.30 uur
Programma: van 19.30 tot 22.00 uur

Organisatie

De Alliantie
Eigen Haard
Ymere
Stadsdeel Zeeburg