Barneveld Schevers Zeist kiest voor GIBO Groep

26/03/2008 15:55

GIBO Groep Accountants & Adviseurs

Zeist, 17 maart 2008

Het in Zeist gevestigde accountantskantoor Barneveld Schevers sluit zich per 1 april 2008 aan bij de GIBO Groep. Het nieuwe kantoor telt circa 30 medewerkers (25 fte). De uitbreiding met een vestiging in Zeist betekent wederom een forse impuls voor de concurrentiekracht en een versterking van de marktpositie van de GIBO Groep. 'GIBO Zeist' kan zich profileren in het werkgebied als het alternatief voor de gevestigde namen in de lokale accountantsmarkt.

De GIBO Groep onderscheidt zich van andere landelijke accountantsorganisaties op het gebied van betrokkenheid, deskundigheid en vooruitstrevendheid. De organisatie kent geen vennoten en investeert haar winst in de interne organisatie. De GIBO Groep biedt onderne-mers ondersteuning met de meest moderne middelen en dienstverlening van hoge kwaliteit, die zich kan meten met internationale accountancyorganisaties.

Barneveld Schevers staat bekend als een vooruitstrevende, direct betrokken partner voor ondernemers in Utrecht. De achterliggende reden voor aansluiting bij een landelijke organisatie is dat zelfstandige accountantskantoren op termijn niet het vermogen hebben om de investeringen te verrichten die de overheid en de markt van ze verlangt. Daarnaast is de voorkeur voor de GIBO Groep bepaald door de visie van deze organisatie. Niet winst maken staat voorop, maar kwaliteit leveren.

De GIBO Groep - met zo'n zestig vestigingen en ruim 1350 medewerkers qua omvang één van de grootste Nederlandse accountancyorganisaties - biedt ondernemers in het MKB en de agrarische sector dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfskunde, juridische, fiscale zaken, subsidies en personeelszaken. De omzet van de GIBO Groep steeg in 2007 naar 90,5 miljoen euro en bedraagt naar verwachting ruim 100 miljoen euro in 2008.





http://www.gibogroep.nl/tabid/1164/Default.aspx