Politie Midden- en West Brabant

Persbericht 'Vrouw overleden na steekpartij Roosendaal'

ROOSENDAAL, 26 maart 2008

Vrouw overleden na steekpartij

ROOSENDAAL: Op woendagochtend kreeg de Gemeenschappelijke Meldkamer even na 8.00 uur melding dat er een zwaargewonde vrouw was aangetroffen in een parkeergarage aan de Burgemeester Prinsensingel. Een getuige vond de 51-jarige vrouw uit Roosendaal in de parkeerkelder van het appartementencomplex en belde het alarmnummer. Het slachtoffer woonde in het appartementencomplex boven de parkeergarage. Bij aankomst van de hulpdiensten was de vrouw niet meer te redden. Ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd haar te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

Enkele minuten later meldde een man zich op het politiebureau. Hij vertelde betrokken te zijn bij de steekpartij. De 53-jarige verdachte uit Rucphen is verhoord en in verzekering gesteld.

De politie heeft in de parkeergarage direct een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. De politie vermoedt dat de aanleiding voor het incident moet worden gezocht in de relationele sfeer. Een gedeelte van de Burgemeester Prinsensingel werd voor onderzoek enige tijd afgesloten. Om 15.30 werd de weg vrijgegeven en was deze weer begaanbaar voor doorgaand verkeerd.

Auteur: Inge Rijgersberg