Ingezonden persbericht


Nieuwe leden voor Raad van Commissarissen Inter Access

Hilversum, 26 maart 2008 - Drs. Dick M. Sluimers en drs. Leon P.E.M van den Boom zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC) van ICT-dienstverlener Inter Access Groep BV.

De heer Sluimers is werkzaam als voorzitter van de Directieraad van de Stichting Pensioenfonds ABP. Hij was eerder onder meer directeur-generaal van de Rijksbegroting bij het ministerie van Financiën en plaatsvervangend thesaurier-generaal, tevens directeur Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP) bij het ministerie van Financiën. De heer Sluimers vervult op dit moment tevens commissariaten bij Atradius N.V. en Golfteam Holland.

De heer Van den Boom is partner bij Park Corporate Finance in Laren. Hij was daarvoor onder meer werkzaam als lid van de Raad van Bestuur van NIB Capital Bank NV en managing partner bij de Van den Boom Groep. Hij vervult op dit moment commissariaten bij ASM International NV, FD Media Groep, Blue Fox Enterprises NV, Nyloplast NV, RFS Holding BV (Wehkamp), IE Holding BV en Broekhuis Training Groep BV.

Gerard Willemse, oprichter en voorzitter van de Raad van Bestuur van Inter Access: "De kennis en ervaring van de heren Sluimers en Van den Boom zullen bijdragen aan het realiseren van onze ambitie om de toonaangevende positie in IT-dienstverlening in Nederland verder uit te bouwen." De zittende leden van de RvC zijn dr. J.C.M. Hovers (voorzitter) en mr. R.H.L.M. van Boxtel. Mevrouw mr.drs. E. Willemse heeft in december 2007 afscheid genomen van de Raad van Commissarissen van Inter Access Groep BV. Zij was sinds 2001 commissaris van de onderneming vanuit de overname van NCCW.

# # #

Over Inter Access
Met ruim 1.100 medewerkers in Nederland en België is Inter Access de IT-dienstverlener voor de ontwikkeling èn het beheer van de informatievoorziening van middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, zorg, handel, industrie en financiële dienstverlening. Met onze kernactiviteiten Consulting, Technology, Solutions en Managed Services bieden we onze klanten integrale IT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring.

Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle en SAP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.Ingezonden persbericht