Océ

Océ draagt Dietmar Wendt voor als lid Raad van Commissarissen

Venlo, 26 maart 2008 - Océ , een vooraanstaande internationale document management onderneming, maakt vandaag bekend dat aan de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Océ N.V. in Venlo op 23 april aanstaande de heer D. Wendt zal worden voorgesteld voor benoeming als lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Wendt, die de Duitse nationaliteit heeft, is bij Nortel Networks, Inc., met het hoofdkantoor in Toronto , als President verantwoordelijk voor de Global Services divisie. De heer Wendt heeft van 1981 tot 2006 bij IBM diverse managementfuncties vervuld in onder meer Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Japan en China.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal eveneens worden voorgesteld om de heer Drs. M. Arentsen RA te herbenoemen als lid van de Raad van Commissarissen. De heer Arentsen is sinds 2004 lid van de Raad van Commissarissen van Océ N.V. en is voorzitter van de Auditcommissie.

Over Océ
Océ is een vooraanstaande internationale document management onderneming. Het brede aanbod van Océ omvat print- en kopieersystemen voor de kantooromgeving, supersnelle digitale productieprinters en grootformaat printsystemen voor zowel technische documentatie als grafische kleurendisplays. Océ is ook een vooraanstaande aanbieder van document management voor derden. De onderneming heeft veel van de Fortune 500 bedrijven als klant, evenals toonaangevende commerciële printshops. Océ is opgericht in 1877. Met het hoofdkantoor in Venlo, is Océ actief in ruim 90 landen. Bij de onderneming werken circa 24.000 mensen. De totale omzet bedroeg in 2007 3,1 miljard. Meer informatie over Océ vindt u op www.oce.com.Océ