Ingezonden persberichtDi-rect Theatertour weer een succes

Zaterdag gaf Di-rect een extra optreden in theater Diligentia om de theatertoer waardig af te sluiten met de opname voor de bijbehorende dvd die nog voor het einde van de zomer uitgebracht wordt. 3VOOR12 Den Haag ging mee naar een aantal optredens van de tour en maakte een verslag.


Stevige en sferische Playlab

Door het koude weer en de constante regen is deze Playlab niet zo druk als verwacht. Erg jammer, want de namen die vanavond op de lijst staan beloven weer een mooie sessie. Vanavond is het de beurt aan Remi Tjon Ajong (Green Lizard) als sessieleider, Silas Schletterer (H.O.T.T., Machinegewehr, Antistrot) op bas, Sean de Vries (John Dear Mowing Club) op drums, André Dodde (Green Hornet, Das Aldi Combo, The Firebirds) op toetsen en Marijn van der Maat (VanKatoen) op gitaar om de creatieve breinen bij elkaar te stoppen en een mooie muzikale combinatie eruit te pompen.


Haagse KoninginneNach Bandverkiezing presenteert The Socks

De verkiezing om de openingsplek van de Haagse KoninginneNach is in volle gang. Iedere week stellen we je voor aan een van de finalisten van de KoninginneNach bandverkiezing. Vlak voor een last minute gig in Musicon, worden de meiden van The Socks blootgesteld aan een aantal vragen.


Fiction Plane en Cooper in het Paard van Troje

De Engelse mannen van Fiction Plane komen graag in ons koude kikkerlandje. Zo waren zij vorig jaar al aanwezig in het bekende Glazen Huis in Den Haag. Zondag 23 maart waren ze wederom in de stad om in een bijna uitverkocht Paard van Troje alle mensen te laten dansen op hun energieke mix van pop en rock. De Haagse band Cooper had de eer om de show te openen.De Haagse YouBox

De Haagse YouBox is dé plek om muziek uit de Haagse regio te beluisteren!

Oh ja joh?! Met Rémon Beeftink

Bekende Haagse koppen in de schijnwerpers!

Atombox

- Hotel Paradise
Nu op 1 in de Haagse YouBox Top 50!

Squirrel & The Hazelnuts -

Nieuw in de Haagse YouBox!