Ingezonden persberichtPERSBERICHT, Son 26 maart 2008

Secure Computing en TechAccess Value Added IT distribution tekenen distributieovereenkomst.

Son, 26 maart 2008 TechAccess Value Added IT Distribution en Secure Computing, s'werelds meest complete gateway security fabrikant hebben vandaag een distributie overeenkomst getekend.

Berry van Waayenburg, General Manager van TechAccess, vertelt zeer blij te zijn met de toevoeging van Secure Computing aan haar portfolio, omdat TechAccess zo haar security portfolio in een keer compleet maakt.

Secure Computing, met haar hoofdkantoor in San Jose (USA), is een van de weinige fabrikanten ter wereld die een compleet pakket gateway security producten aanbiedt: Firewalls, Web security, sterke Autenticatie en Anti-Spam/Email beveiliging. Wereldwijd wordt Secure Computing erkend als leider op het gebied van gateway security. Secure Computing heeft wereldwijd meer dan 1000 medewerkers, $300 miljoen omzet en >150 patenten op het gebied van Gateway security.

TechAccess ziet veel verkoopmogelijkheden voor het kanaal. Berry van Waayenburg: `Onderscheidende producten met de toegevoegde waarde diensten van TechAccess openen voor partners nieuwe deuren. Voor bestaande security resellers biedt Secure Computing een ébest of breed¬é aanvulling op hun portfolio en voor nieuwe security resellers een one-stop-shop voor al hun security vraagstukken. Wij hebben ons commitment uitgesproken om het totale pakket van Secure Computing zo breed mogelijk in de markt te zetten. De prijsstellingen van deze producten zijn z√≥ goed gepositioneerd dat dit makkelijk realiseerbaar moet zijn. TechAccess ondersteunt de dealers in het verkooptraject met lead programma's en in het after sales traject met installaties, onderhoud en trainingen.¬é

Samengevat bestaat het Secure Computing productprogramma uit de volgende onderdelen:

Secure Web (Webwasher) - Web Security en URL filtering in één appliance. De meest recente bedreigingen van het Internet vinden plaats via HTTP en HTTPS (web applicaties). De Secure Web appliance biedt een uitgebreide bescherming tegen malware, virussen, gegevensdiefstal en internetmisbruik plus gegarandeerde beleidsnaleving, compliance en een productieve toepassingsomgeving.

Secure Mail (IronMail) - Bescherming voor zakelijke e-mailsystemen. Inbound bedreigingen: bescherming tegen spam, virussen, denial-of-service, etc. Outbound bedreigingen: bescherming tegen het lekken van vertrouwelijke informatie en intellectuele eigendommen of het schenden van de mail bedrijfspolicy.

Secure Firewall (Snapgear en Sidewinder) - de Firewall appliances van Secure Computing bieden de krachtigste en meest uitgebreide bescherming tegen zowel bekende als onbekende aanvallen. De meeste veilige firewall oplossingen voor het MKB als de Enterprise markt.

Secure Identity and Access Management (Safeword) - Toegangscontrole via Token authenticatie. Voor een veilige toegang tot toepassingen, gegevens en middelen via beleidsgestuurde beveiliging en krachtige verificatie.

Apart en samen hebben de appliances van Secure Computing de volgende kerneigenschappen:


1. Beste beveiligingsfunctionaliteit in de betreffende categorie. Elk product is in zijn klasse erkend als de beste lokale beveiliging met een kernbegrip van de protocollen op toepassingsniveau en van de te beschermen content.


2. Degelijke appliances met beveiligde besturingssystemen. De appliances van Secure Computing draaien op zware besturingssystemen die voor de zwaarst mogelijke beveiliging zijn geoptimaliseerd. Alle niet essenti√ęle functies worden verwijderd en alleen goedgekeurde toepassingen en functies mogen worden gestart.


3. Integratie dankzij de mogelijkheid om met elkaar te communiceren en gegevens uit te wisselen via open protocollen, zoals het Internet Content Adaptation Protocol (ICAP), en dankzij de mogelijkheid om via een algemeen beheer- en beleidsraamwerk te worden beheerd.


4. Proactieve bescherming via de global intelligence van TrustedSource. Alle Enterprise Gateway Security-producten van Secure Computing kunnen in het TrustedSource-netwerk worden ge√Įntegreerd. Dit netwerk zorgt voor realtime reputatiegegevens van alle entiteiten op het internet voor een effectieve bewaking tegen onbekende bedreigingen.


5. Bidirectionele bescherming om slechte gegevens buiten te sluiten en goede gegevens binnen te houden.