Gemeente Hellevoetsluis


Gemeentebestuur brangt wijkbezoek aan gedeelte van de Kooistee`

Op woensdag 26 maart aanstaande brengt het gemeentebestuur van Hellevoetsluis een wijkbezoek aan een gedeelte van de Kooistee. Bij een wijkbezoek is het de bedoeling dat burgemeester, wethouders en raadsleden kennismaken met de wijk en met de mensen die daar wonen. Door middel van een rondgang hopen zij de nodige informatie te krijgen. In samenwerking met de vertegenwoordigers van de bewoners van het betreffende gebied in de Kooistee is een route gemaakt en is een aantal aandachtspunten besproken.

Het wijkbezoek zal starten in het buurtcentrum de Haring. Om 19.30 uur vertrekt men vanaf daar. Via Rog, Wijting, Spiering, Bliek, Baars en dan een klein stukje links het Trambaanpad op, gaat men richting Kosmos. Vandaar gaat het gezelschap via Komeet, Zenit, langs de Melkweg naar het Trambaanpad. Vervolgens gaat men richting Schrijnwerker en winkelcentrum de Forel om vervolgens langs obs de Morgenstont, de Lamprei, Kreeft, Krab en Tong weer richting buurtcentrum te gaan waar het wijkbezoek zal worden afgesloten.

Leden van het college van burgemeester en wethouders en van de gemeenteraad horen graag van u hoe het wonen in uw wijk is!

03/20/2008