Central Point lanceert vandaag volledig vernieuwde website

26/03/2008 07:00

Central Point Europe BV

Nu nog makkelijker en sneller computerproducten bestellen!

Dankzij een volledig herziene en vernieuwde website kost het bestellen van computerproducten vanaf vandaag nog minder tijd en moeite. Want de nieuwe site van Central Point voldoet aan de meest actuele vereisten voor Web 2.0 en maakt gebruik van intelligente technieken om bezoekers op het meest geschikte moment precies de juiste opties aan te beiden. De site is te vinden via www.centralpoint.nl.

De menustructuur is zodanig aangepast, dat bezoekers met slechts drie muisclicks het gewenste product kunnen selecteren. Bovendien kunnen klanten in een eigen 'account' met betrekking tot de winkelwagen persoonlijke wensen en voorkeuren instellen. Er kan ondermeer een wensenlijst worden aangemaakt die ook voor vrienden en collega's is te zien. Uiteraard heeft ook de nieuwe Central Point website de best beveiligde betaalstandaard in de markt.

Om het 'on line' gaan van de nieuwe website te vieren, staan er meteen een paar spectaculaire aanbiedingen op van Lenovo, Samsung en Xerox!

Over Central Point
Central Point is een online-aanbieder van computerproducten, die is opgenomen in de 'Deloitte Technology Fast 50'. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven keuze uit meer dan 230.000 artikelen van bijna 1000 fabrikanten. Klanten vinden op www.centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar evengoed de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via internet, biedt Central Point ook persoonlijk contact met de klant. Dankzij unieke, geautomatiseerde logistiek garandeert Central Point levering binnen 24 uur, tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.centralpoint.nl