Published: 07:30 26.03.2008 GMT+1 /Source: Qurius N.V. /AEX: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Qurius benoemt twee nieuwe business line directeuren

26 maart 2008 - Peter van Haasteren wordt per 1 mei 2008 aangesteld als directeur van Qurius Business Solutions Nederland. Robert Lagas treedt op dezelfde datum in dienst als directeur van Qurius Advanced Solutions Nederland.

Peter van Haasteren was tot 2006 werkzaam bij Exact waaronder als lid van de Raad van Bestuur. Tot op heden was hij directeur Benelux van het Deense beursgenoteerde Maconomy. Als directeur Qurius Business Solutions zal hij leidinggeven aan de grootste business line van Qurius Nederland. Qurius Business Solutions ontwikkelt, verkoopt en implementeert geïntegreerde bedrijfsbrede softwaresystemen op basis van Microsoft Dynamics in een aantal specifieke branches.

Robert Lagas heeft tot op heden diverse managementposities vervuld bij Logica, ondermeer als Sales Director Public Sector. Bij Qurius Advanced Solutions zal hij de dagelijkse leiding voeren over de business line gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor complexe ICT-systemen op basis van onder andere Microsoft .NET technologie.

Frank van der Woude, directeur Qurius Nederland en lid van de Raad van Bestuur van Qurius NV is verheugd over de benoeming van beide directeuren: "Het aan boord halen van deze twee bijzonder ervaren managers betekent een forse versterking van de Nederlandse Qurius organisatie en draagt bij aan de realisatie van onze groeistrategie."

Einde bericht

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Qurius is in 2007 door Microsoft benoemd tot wereldwijd Microsoft Dynamics Partner of the Year. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

Contact
Qurius, Suzanne Schaapman: tel. +31 (0)418 683 500 of s.schaapman@qurius.com.