Ingezonden persbericht


Brocade voegt DCX Backbone toe aan HP-portfolio

Hoogwaardige netwerkoplossingen helpen klanten bij voldoen aan toenemende eisen aan datacenters

Eindhoven, 26 maart 2008 - Brocade® (Nasdaq: BRCD) heeft tijdens Technology@Work in Barcelona bekendgemaakt dat het zijn Brocade DCX(tm) Backbone vanaf eind maart toevoegt aan het HP-portfolio van storage-oplossingen. De Brocade DCX Backbone biedt krachtige prestaties, schaalbaarheid en efficiency in het datacenter. Het voorziet tegelijkertijd in hogere consolidatieniveaus en kostenbesparingen en vermindert de risico's.

De Brocade DCX Backbone speelt een sleutelrol in de Brocade Data Center Fabric-architectuur. Deze biedt klanten een makkelijke manier voor het ontwikkelen van hun datacenter-infrastructuur. Deze architectuur resulteert in maximale prestaties, flexibiliteit en investeringsbescherming. Met deze architectuur kunnen bedrijven ook inspelen op belangrijke trends zoals servervirtualisatie en groene datacenters.

"De Brocade DCX Backbone is een uitstekend consolidatieplatform voor HP/Brocade-klanten die servervirtualisatie willen implementeren en zoeken naar betere prestaties, schaalbaarheid en kostenbesparingen", zegt Ian Whiting, vicepresident en general manager van de Data Center Infrastructure-divisie van Brocade. "De Brocade DCX Backbone is uitwisselbaar met bestaande architecturen en ondersteunt opkomende en bestaande protocollen, zoals Fibre Channel, Converged Enhanced Ethernet en iSCSI."

"HP en Brocade werken strategisch samen om klanten optimale schaalbaarheid en prestaties in de meest veeleisende storage-omgevingen te bieden", zegt Rick Steffens, vicepresident StorageWorks Division van HP. "HP's storage-hardware, software en services, gecombineerd met de DCX Backbone van Brocade bieden een flexibel en eenvoudig in te zetten connectiepunt voor het convergeren en uitwisselen van data tussen verschillende datacenternetwerken."

Meer informatie over de Brocade DCX Backbone is beschikbaar op http://www.brocade.com/products/dcxbackbone.jsp.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

#####

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Naomi Samson
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems
Ad Barghoorn
Telefoon: +31 (0)6 5168 2250
E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com