Ingezonden persbericht


Trend Micro beveiligt pc's met Windows Vista Service Pack 1

Hilversum, 26 maart 2008 - Trend Micro, leverancier van beveiligingsoplossingen, introduceert een update van zijn 2008-consumentenproducten: Trend Micro Internet Security Pro, Trend Micro Internet Security 2008 en Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008. De nieuwste versies maken optimaal gebruik van Windows Vista Service Pack 1 (SP1).

"Trend Micro werkte nauw samen met Microsoft om ervoor te zorgen dat onze beveiligingsproducten geoptimaliseerd zijn voor Windows SP1", zegt Carol Carpenter, Vice-President of Consumer Marketing and Product Management van Trend Micro. "Het is onze doelstelling om klanten die Windows gebruiken, te beschermen tegen identiteitsdiefstal, malware en de nieuwste webbedreigingen."

Bestaande Trend Micro 2008-consumentenproducten op Windows Vista worden automatisch geüpdatet naar de 16.10-versie met behulp van de Automatic Update-functie van Trend Micro. Om te checken of ze de laatste versie hebben, klikken klanten op 'Help & Support' in het hoofdmenu en vervolgens op 'Product & Information'.

"Een van de belangrijkste voordelen voor Windows Vista-gebruikers is, dat ze nu profiteren van een verbeterde beveiliging", zegt Jeff Prince, Senior Director van Windows Product Management bij Microsoft. "We zijn blij met de ondersteuning van Trend Micro, een vooraanstaande leverancier van internet- en contentbeveiliging. We prijzen zijn inzet om Trend Micro-producten geschikt te maken voor Windows Vista SP1."

Trend Micro 2008-consumentenproducten zijn voorzien van het Certified for Windows Vista-logo. Een lijst van deze en andere producten met deze certificering is te vinden op https://winqual.microsoft.com/member/softwarelogo/certifiedlist.aspx.

Versie 16.10 is te downloaden op http://www.trendmicro.com/download/.

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro, toonaangevend op het gebied van internetcontentbeveiliging, richt zich op het beveiligen van de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Als pioneer en industrieleider ontwikkelt Trend Micro technologie om operationele continuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen te beveiligen tegen malware, spam, datalekken en de laatste webbedreigingen. Zijn flexibele oplossingen worden 24/7 ondersteund door beveiligingsexperts over de gehele wereld. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio, biedt oplossingen die worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld.Ingezonden persbericht