Ingezonden persbericht


Radio Veronica reikt prijs uit aan Golden Earring voor beste 80's-nummer

'When The Lady Smiles' op nummer 1 in 'De 80's Top 880'

Naarden, 26 maart 2008 | Radio Veronica-DJ Erwin Peters heeft de 'Veronica's 80's Top 880 Award' uitgereikt aan Golden Earring. De band kreeg deze award voor het nummer 'When The Lady Smiles' dat door de Radio Veronica-luisteraars is verkozen tot het beste nummer van de jaren '80.

Afgelopen zaterdag heeft Radio Veronica-DJ Erwin Peters aan de vier bandleden van Golden Earring de 'Veronica's 80's Top 880 Award' uitgereikt. Het nummer 'When The Lady Smiles' van de Golden Earring is door luisteraars van Radio Veronica verkozen tot de beste plaat van de jaren '80. Deze hit uit 1984 staat op nummer 1 in 'De 80's Top 880' die het station met de beste 80's & 90's hits tot en met zaterdag 29 maart uitzendt. Het is de eerste keer dat een nummer van de Haagse band Golden Earring op nummer 1 staat in 'De 80's Top 880'.

Barry Hay: "We zijn overrompeld en vereerd door deze award van de Radio Veronica-luisteraars!"

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.