Vind dit jaar gegarandeerd een sportmaatje


BUSSUM, 20080326 -- Steeds meer mensen zijn vandaag de dag op zoek naar één of meerdere sportmaatjes. Dit door vele uiteenlopende redenen. Vaak kan men zich door een onregelmatige baan, of flinke reistijd, niet aansluiten bij een lokale vereniging. Veelal mist men binnen directe en indirecte vriendenkringen anderen om mee te sporten. Het is dan fijn om iemand te vinden die ook net overdag of die ene ochtend vrij is. Kortom; sporten op het tijdstip en plaats dat het u uitkomt.

De website www.activetogether.nl voorziet in deze groeiende behoefte van mensen die op zoek zijn naar één of meerdere sport- en reismaatjes. Misschien wilt u samen met anderen gaan trainen voor het lopen van een halve of hele marathon. Het plan kan ook zijn om eens een flinke wandel- of fietsvakantie te gaan ondernemen. Ergens in het buitenland en het liefst met meerdere mensen. Maar waar vind u deze mensen? Daar is deze website nu juist voor bedoelt. U zult merken dat u echt niet de enige bent.

Tijdens het aanmelden, begint u met het aanmaken van een profiel. Dit profiel is volledig toegespitst op het sporten. Welke sport beoefent u? Welke afstand traint of doet u graag? En op welke dagen of dagdeel trekt u er het liefst op uit? Daarna kunt u heel specifiek gaan zoeken. Sinds 2008 vind u bij uw profiel ook een plattegrond. Met deze plattegrond kunt u in- en uitzoomen, satelliet foto's bekijken en andere sporters vinden aan de hand van uw ingevulde postcode, woonplaats en huisnummer. Het kan dus zijn dat er meerdere sport- of wandelmaatjes slechts een paar straten van u vandaan wonen!

Na aanmelding staat ook het forum geheel tot uw beschikking. Hier kunnen vragen worden gesteld, of worden afgesproken om samen deel te nemen aan wandelingen, hardloop evenementen, mountainbike- en wielertochten. Maar ook buitenlandse trips, om samen een uitdaging aan te gaan, zijn hier niet onbekend. Ook kunt u binnen de website een eigen sportgroep opstarten. Bijvoorbeeld aan de hand van uw wensen of uitdaging. Andere leden kunnen zich hierbij aansluiten en u bent daar dan de beheerder van.

Kortom, een zeer gevarieerde website en sinds januari 2008 is deze compleet vernieuwd. Absoluut een bezoekje waard!

De makers van deze website hebben geen commerciële bijbedoelingen.