Advance annonceert de vyenote s41


MEEST COMPLETE MINI-LAPTOP

HEEMSTEDE, 20080326 -- Exclusief voor de Benelux lanceert Advance Technology, bekend van de Flybook en Advance laptops, de VyeNote S41.

Indrukwekkende specificaties
De nieuwe en fraaie VyeNote S41 is de meest complete mini-laptop op de markt. De VyeNote S41, niet groter dan een A5'je, is o.a. uitgevoerd met een multi functionele DVD-drive, TV en een GPS module.
De VyeNote S41 is uitgerust met de uiterst zuinige Intel processor A110 (Steeley), standaard 100Gb 1,8" harddisk, maar liefst 2Gb aan RAM geheugen, touchscreen, webcamera, een 3-cells batterij voor 3 uur gebruik* en Windows Vista Home Premium Nederlands.

Tablet
De mini-laptop VyeNote S41 heeft een briljant 7" TFT-scherm met 16:10 verhouding, een resolutie van 1024x768 en is zeer compleet uitgerust. Het scherm kan gedraaid en neergelegd worden waardoor de VyeNote S41 ook als tablet gebruikt kan worden. Via het standaard meegeleverde Windows Vista kan men met de meegeleverde pen gebruik maken van handschriftherkenning of tekeningen. Dankzij de ingebouwde DVD-drive en TV -tuner is TV en DVD kijken en opnemen uitermate comfortabel. Alle functionele bedieningsknoppen zitten comfortabel aan de zijkant van het scherm.

Communicatie
Mobiliteit, communicatie en flexibiliteit zijn de trefwoorden voor deze fraaie, in metallic zwart uitgevoerde mini-laptop. Standaard is de VyeNote S41 uitgerust met Bluetooth, Wifi, LAN, GPS en optioneel kan een 3G HSDPA (CF of USB) module worden geplaatst voor supersnelle draadloze breedband verbinding voor o.a. Internet (7.2Mbps download en 2.0Mbps upload!) Advance verzorgt alle (data)abonnementen van KPN, Telfort en Vodafone, alsmede de service en support.

Het gewicht bedraagt slechts 1100 gram en door de minimale afmetingen past de VyeNote S41 in iedere tas. Bijzondere aandacht is gegeven aan het toetsenbord, die ondanks de kleine vormgeving geheel compleet is. Door gebruik te maken van een extern toetsenbord met grotere toetsen is zelfs typen van o.a. lange rapporten geen probleem.

Naast de USB poorten, een externe VGA-poort, een Compact Flash en SD kaartlezer, is de VyeNote S41 ook uitgerust met een ingebouwde webcamera en muispad met aparte muisknoppen.

U vindt moeiteloos uw weg in stad en land door de ingebouwde GPS-module.

De zeer complete VyeNote S41 heeft een zeer aantrekkelijk prijs: ¤ 1490,- (excl. BTW).

Met haar eigen service- en supportcentrum verzorgt Advance niet alleen alle garantie en reparatie maar via helpdesk ook vragen over IT en Telekom gerelateerde onderwerpen.* Afhankelijk van de gebruikte programmatuur en werkzaamheden.

Advance Technology
Advance Technology is de exclusieve distributeur van de VyeNote in de Benelux, gevestigd te Heemstede, en al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Advance Technology werkt samen met 's werelds grootste fabrikanten op het gebied van mobiele producten.


Informatieve links:
nl.wikipedia.org/wiki/3G
www.vyenote.nl

Digitale foto's in hoge resolutie van de VyeNote S41 kunt u downloaden via deze pagina of zenden wij u op verzoek toe.

Advance Technology