Rob van den Boomgaard nieuwe Manager Operations bij Talk & Vision


LINSCHOTEN, 20080326 -- Talk & Vision, specialist in videoconferencing, verwelkomt Rob van den Boomgaard als Manager Operations. In zijn nieuwe functie is Rob verantwoordelijk voor het volledige operationele beleid bij Talk & Vision, van customer services tot planning en installatie. Voor hij bij Talk & Vision begon, werkte Rob als Head of Fault Management bij Easynet, een internationale netwerk provider. Daarnaast heeft hij uitgebreide management ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven waaronder Global One en KPN Telecom.

"De uitdaging in mijn nieuwe functie is het opzetten van een operationeel plan dat de gigantische internationale groei van Talk & Vision voorblijft", aldus Rob van den Boomgaard. "Daarbij willen we het kwaliteitsniveau van onze services nog hoger opschroeven om onze sterke marktpositie verder uit te bouwen. In deze functie kan ik zeker mijn opgedane ervaring aanspreken. Ik kijk er erg naar uit om met het jonge team van Talk & Vision een internationale operatie te runnen waar we trots op kunnen zijn."

Sven Lagerweij, Managing Director van Talk & Vision: "De stormachtige groei van ons klantenbestand maakt dat we steeds opnieuw uitdagende veranderingen tegenkomen. Een sterk operationeel beleid zal onze flexibiliteit ten goede komen en we zijn erg blij dat we daarbij kunnen rekenen op Rob zijn expertise. Met de indiensttreding van Rob beschikken we over een voltallig managementteam van gespecialiseerde professionals waarmee we slagvaardig kunnen inspringen op eisen uit de markt."

----------------------------------
Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren.
Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com

Talk & Vision